Legotillverkning när den är som bäst!

 
Lyftverktyg CE-märkta

De verktyg som vi tillverkar är lyftverktyg CE-märkta, testade, dokumenterade och klara.

Lyftverktyg domkrafter

Vi producerar olika typer av lyftverktyg för verkstäder och industri

Lyftverktyg CE-märkta

Lyftverktyg vi kan konstruera, bygga prototyper och dokumentera

start

Lyftverktyg CE-märkta

Vi bygger kundanpassade lyftredskap och lyftverktyg för verksamheter där det krävs säkra och ergonomiskt riktiga lyft. När de lämnar oss är lyftverktyg CE-märkta och klara för användning.

Specialgjorda lyftverktyg behövs t ex för lastbils- och bussverkstäder, hantering av betong- och stålprodukter och liknande föremål.

 

Fördelen med legotillverkade lyftverktyg är att de är konstruerade för att hålla en specifik detalj. Att bara använda standard lyftverktyg ger inte samma säkerhet. De anpassade lyftverktygen ger detaljen bra balans, stabilitet och användarvänlighet i lyftet. De kan t ex skruvas fast i ett motorblock för att ge en kontrollerad rörelse under lyftet.

 

Lyftverktygen kan utformas för att monteras på telfrar, traverser , truckar eller domkrafter. De kan också tillverkas som en egen enhet, t ex en domkraft med egen hydraulik.

Bland de produkter på verkstäder som kan ha behov av anpassade lyftverktyg är: växellådor, transmissioner, svänghjul, motorer, axlar i växellådor, bromsok , generatorer och andra tunga objekt.

De typer av lyft vi arbetar med är bland annat lyftok, domkrafter och övriga lyftredskap. På Surte Mekaniska har vi tillverkat och anpassat verktyg i många år. Om det du söker inte finns kan vi hjälpa till med idéer, prototyputveckling 

 

Surte Mekaniska produkter

Växellådslyft  BVL SV
Praktisk lyft för demontering av växellådor etc

SMV100 EHE
Höj och sänkbart aggregatstativ

Hjullyft SMV-110 D
Ergonomisk hantering av stora hjul

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Truckgatan 2, 442 40, Kungälv | Tel 0303-915 50 | info@surtemek.se
Logga in | Design: iByrån | Webbyrå: Wepic Visions